Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Sen okuduğunu söylersin ben yaşadığımı,2 farklı pencere.. doğru kimin doğrusu? Dimi
1 ŞEY i severek başla,niye Aşk tir bu yolun yakıtı bilir misin ? Aşk 'ın arasına zihin ve nefis giremez..He giriyorsa aşk değildir onun adı nefse hoş gelmiştir sevgiyi aşk sanmaktir,Aşk kusur görmemektir..
Aşkta fani olmak kolaydır,Aşk ı bulursan sevdiğinde yok olabilirsin.. Akıl seni bi noktaya getirir..Aşk kemale erdirir..Akılla yürürsen zihin ve nefis devreye girer yolda çok sorgulatir kendini.. dahada konuşmak isterim ama soru sorulmadan konuşulan şeyler sohbetin şehveti derler büyükler
Allaha giden yollar yaratılmışlar adedincedir,kimsenin yolu yanlış değildir.. Hırsızın yoluda Hakk tir diyimde çorba edeyim burayı  ben patikaya işaret ettim niye biliyo musun ? Lahut alemini - vahdeti vucudu akılla müşahede edersen Allah muhafaza..kalp taşır bu yükü..yav sizde beni adam sandınız karşınıza aldınız sohbet edersiniz gunahkarin istigfara ihtiyacı var,tefekkür etmeye ihtiyacı var ki kalbi miskinlikten uzak olsun hele gideyim de münacaat edeyim  en güzele emanet olasınız 
|
Çok farklı bir pencereden bakış gerçekten bu tarz bakış çok nadir neredeyse yok
Hallacı Mansur hakkında da kendi iradesiyle söylemediği kısmı detayı önemli daha önce duymamıştım
Daha çok kendini yok sayıyor şeklinde düşünüyordum