Alıntı:
Mehemt Nickli Üyeden Alıntı
Değildir elbette.
Her türlü dua şekli
Önce 33 veya 100 defa Elhamdülillah
Sonra Salavat getirilir
Sonra dua ediliramin denir ve tekrar salavat okunur. Ama asla Duada İnşeAllah denmez.
Rızık için sabah namazından sonra yapılacak bazı dualar var onun dısında rızık niyetiyle yapılabilecek çok işlem var isterseniz biraz bakıp size yazayım. Tabi isterseniz
|
Duada İnşaAllah denmez değil kardeşim mesela İnşeAllah la söze başlayıp Allahın Sevdiği kullarından oluruz.İnşeAllah Haramlardan kaçınırız denilebilir Toplu duada mesela.Onun dışında ben de çok takılıyorum kardeşim.İmam Dua ederken Allah diyip sonra İnşeAllah diyor.Yav Allah sanki kendi kendine izin mi veriyor Türkçeleri de Arapçaları da yok bunların cidden.
Alıntı:
BenBenMiyimm Nickli Üyeden Alıntı
Duada İnşaAllah denmez değil kardeşim mesela İnşeAllah la söze başlayıp Allahın Sevdiği kullarından oluruz.İnşeAllah Haramlardan kaçınırız denilebilir Toplu duada mesela.Onun dışında ben de çok takılıyorum kardeşim.İmam Dua ederken Allah diyip sonra İnşeAllah diyor.Yav Allah sanki kendi kendine izin mi veriyor Türkçeleri de Arapçaları da yok bunların cidden.
|
Haşa bu arada Allah sanki kendi kendine izin mi veriyor Haşa.Allah Her türlü eksiklikten Münezzehtir,İzin Allahtandır zaten.