Alıntı:
Garip1isi Nickli Üyeden Alıntı
Müzikte bahsedilen şehvet artınca haram olması erkeğin kadını veya kadının erkeği istemesi anlamında kullanılan şevhet midir ?
|
Dünyadaki müzik endüstrisi şeytanin aparatı 4-5 büyük küresel şirket tarafından dizayn edilip, pazarlaniyor.
Müzik sözleriyle insan beynine subliminal mesajlar veriyorlar, enstrümanlar ile frekanslar göndererek, ritimler ile beyin dalgaları’nı etkiliyorlar, görsel olarak’da danslar ve ciplaklik üzerinden müstehcen moda giyim tarzı, bol içki , bol eğlence modern yaşam tarzı olarak empoze ediliyor.
Günümüzde gençler özellikle bayanlar sokaklarda kliplerdeki dansçılarin giydikleri kostümlerle gezer olmasi etkilerinden sadece biri.
Düğünler’de dahi artık yabancı şarkılar çaliyor, danslar ediliyor kadınlı erkekli … Kadinlar yarı ciplak düğüne gidiyor aileler de bu düğün diye olayı legalize ediyorlar . Erkek-Kadin kıvırta kıvırta oynuyor…saçma sapan figürler vs.
Çok büyük gaflet, cehalet içinde insanlık.
Müzik tuzağına aldanmamalıyız.
Dünya starı diye piyasaya çıkarıp ünlü ettikleri sarkici bozuntuları, çoğu Satanizm illuminati üyesi, sapmiş,madde bagimlisi, seytanin projeleri için çalışan kendini satmış , seytanin oyuncağı olmuş acınası zavallı karakterler.
O ünlü dansçı,şarkıcı kadinlardan biri röportajında şunu söylüyor : Ben dans etmeyi çok bilmem ama diyor sahneye çıkınca içimdeki varlık beni mükemmel dans ettiriyor diyor… Karın bölgemde duruyor diyor ona isim bile taktım diyor .