Şöyle bir yazıyı kaleme almak vacip oldu.Biri der öyle biri der böyle.Kişi önce kendi çapına bakmalı ben kaç okkalık adamım Allah CC katında değerim nedir?
Allah CC bana lutfu keremi ile muamele ettimi?
Bana bazı kapılar açtımı?
Açtığı bu kapılarda ben bazı bilgilere ulaştım mı?Allah CC bana bir değer biçtimi.
Bu bilgileri verirken ayan beyan açık etme sen bil kimseye sana dendimi?
Ayrıca ahiret günü herkesi hesaba çekeceğiz O gün ne acaip bir gündür hesaptan kaçacak delik ararlar sana dendi mi?
Ve son olarak bunları gördün gösterdin öğrendin biliyorsun sana dendimi?
Üstüne kim ne yaparsa yapsın? Fazla etliye sütlüye karışma.Ahiret günü burunlarından fitil fitil fitil getiricez dendi mi?
Sadece yapacağın Allah CC yolundan ayrılma dini görevlerini yap yanlış gördüğün hususlarda ikaz et geç bu kadar dendi mi.
Hal böyle olunca bazen klavye şövalyeleri yazıyorda yazıyor ona göre Allah CC yok çünkü.yazdığım yanıma kar kalır.Nasılsa burası sanal alem hakaret eder hakir görür onu bunu yapar sonrada olmadı siteden atılırım aman gerisi banane olayı.
İşte kul hakkı denen olay burda devreye giriyor bazısını bedduası tutar.
İşte bazısı ise herkesi kendisi gibi zübük sanır bilmezki adamın ordan seni görüyor gösteren Allah CC senin kalbinin içinden geçen pisliği habisi curufu gösteriyor o habisler kelimelere dökülüyor.Adam senin MR çekiyor ruhani olarak ama sen bilmezsin.
Haliyle işte kişi herkesi aynı kefeye koymayın ha tavsiyeye uymayanda uymasın sıkıntı yok.Adam evliya duası eder Allahım dostumda düşmanımda benim için ne diliyorsa istiyorsan benden önce ona nasip et der geçer sende o habis likle niyet etti isen.
Tabiri caizse bela üstüne sağnak yağmur gibi yağar.Bana nerden geldi bu bela der ama yaptığı domuzlar aklına gelmez kişinin.
Bilmem anlatabilmmi. ?
Not:Kalp gözün açıkmı diye arada mesaj atıp soranda oluyor.Kalp gözüm açık değil ama o Allah CC merak etme senin niyetini bana belli ediyor.Niyetin zaten yazılarada dökülüyor..Bizde buna niyet okuma denir.Sizde ne denir onu bilemem.
Umarım mesajı alan alır almayanda habis düşüncelerine devam etsin.O habis düşüncelerle kesin cennetlik orası ona garanti.
|