Alıntı:
Cahil2 Nickli Üyeden Alıntı
Allahın rahmetinin büyüklüğü nekadardır Allahın rahmetdenizlerinin büyüklüğü nekadardır kimleri bile rahmeti altına alır bu sorumu böyle soru olurmu şöyle olurmu diyecekler cevap vermesin hakkıyla içindekiyle allahın rahmetinin büyüklüğünü ve sonsuzluğunu bilenler içindekileri döksün
|
Selamün aleyküm. Ben bir yerde okumuştum sanırım. Rasulullah sallallahu aleyhi vesselem başı ve sonu görünmeyecek kadar büyük olan bir okyanus görüyor. O okyanusun ortasında ufak bir kara parçası (küçük ada misali) onun üzerinde bir ağaç onun da üstünde bir karga onunda gagasında ufak bir pislik görüyor. Rasulullah sallallahu aleyhi vesselem Allah'a CELLE CELALUHU soruyor ya Rabbi bu nedir diye. Allah CELLE CELALUHU da diyor ki benim rahmetin o başı ve sonu olmayan o okyanustur ve o karganın ağzındaki ufak pislikte senin ümmetinin bütün günahlarıdır. Diyor. E şimdi koskoca bütün ümmetin gunahı karganın ağzındaki pislik ve senin gunahında o pislik içerisinde çok daha küçük bir bölüm. E Allah'ın Celle Celaluhu rahmetini sen düşün kardeş...