Alıntı:
engin652 Nickli Üyeden Alıntı
Selamın Aleyküm Allah Dostları.
Konuyu Uzatmadan Direk Anlatacağım Yol Gösterenlerden Allah Razı Olsun.
Bazı Sıkıntılardan Ötürü Cami Hocasının Önerdiği Ve Kendisinin de Fayda Gördüğü Söyledi. Şimdi Gelelim Hocanın Bana Söyledikleri. Bende Büyü Ve Musallat Olduğunu Ve Bu Yüzden Maneviyat Bedenim de Çatlak Olduğunu Ve Bü Yüzden Çok Negatif Enerji Yüklü Olduğumu İşlerimin Rast Gitmediğiniz Maddi Ve Manivat Yoksunu Olduğumu Söyledi. Hoca Haksız Değil Haklı. Şimdi Sorunu Çözebileceğini Ve 30 Bin Gibi Bir Rakam İstedi Sebebi İse İran Safranı Alacağından Masraf Tutuyormuş Evet İran Safranı Pahalı Lakin Hoca İşin Ehimi. Çünkü Ne Yaşadığımı Ben Bilirim Ve Ne Sıkıntılar Yaşadığımı Ben Bilirim. Bu Arada Bende Olan Hiç Bir Sorunu Hocaya Anlatmadım Sadece Bakım Yaptırmak İstedim Ve Baktı Bunları Söyledi. Yıldızım Çok Düşmüş.
İsteğim Bir Allah Dostu Yok Mu Bana Yol Gösterecek Allah Rızası İçin Bana Bakacak ?
|
Bu tip hoca müsveddeleri zaten her gelene mutlaka sende büyü ya da musallat var derler ve tefekküre dalmış gibi beşuş bir çehreyle karşında vaziyet alırlar ki sağma işlemine zemin hasıl olsun. 30000 TL ne parası ayıptır, günahtır. Yıldızın düşmesi gibi bir hadise olmaz. Osmanlıca tabirle ademde kevakib-i dun vaki değildir.