Alıntı:
ikarus Nickli Üyeden Alıntı
Musallat nasıl olur Ya da olduğunu nasıl anlarım bilemiyorum. O yüzden bilmiyorum yok diye düşünüp hüsnüzanda bulunmak gayretindeyim. Daha önce de yapmıştım bu uygulamayı bir sorun olmamıştı. Yusufiyeli hocamin da dediği gibi beki de sadece bir tansiyon düşüklüğüydü.
Bugün ilk kez hacamat oldum. Bitene kadar hic bir sorun olmadi en son bitirip temizlediklerinde yine farkettim halsizlestigimi elim kolum kalkmaz oldu uzandim hemen. Çabuk toparladim biraz uzanmak iyi geldi.
Teşekkür ederim hocam. Tavsiyeleriniz benim için çok değerli. Dikkate alacağım mutlaka. Allah razı olsun, Rabbim ilminizi artırsın
|
Kardeşim sende musallat falan yok. Tansiyon düşüklüğü içinde akik taşı ihtiva eden bir takı taşımanı tavsiye ederim. Benim Cuma namazında bir iki kere gözüm karardı hatta bir defasında düştüm daha geçenlerde Sabah namazı esnasında yanımdaki saflardan bir kişi gözü karardı düştü her mevzuyu musallata bağlamak gereksiz. Hatta doğru da değil zira korku atmosferi yaratıyor bu varlıklarda zaten çoğunlukla korkudan besleniyor.