Alıntı:
BenBenMiyimm Nickli Üyeden Alıntı
Allah kızmış bize mi😂😂😂.Allah kızmaz,öfkelenmez,Sinirlenmez,Hakedene hakettiğini verir,Belasını verir,Allahın Gazabı vardır.
|
Tabi canım Allah zaten güldüğü mutlu olduğu zaman cezalandırıyor tövbe haşa.
Allahın zaatını katmayalım vallaha koltuktan ahirete kayarız.
Orası bizi alakadar etmez.
İster sevsin ister kızsın bizim haddimize değil yorum yapmak.
Çok ciddi ortamlarda sözlerim biraz sert olabiliyor yoksa benimde haddime değildir Allah’a hitaben tahmin ettiğim bir şeyler söylemek .
Yalnışsa iftiraya girer mortu çekeriz.😂
Ama benim dediğim benim sözlerim değil isim bile veriyorum şeyhimin ve Abdullah baba k.s hazretlerinindir. Mahmud efendi hazretleride o fikirde idi.
Büyük zaatların hepsi aynı şeyi söylüyorsa ben kimim sen kimsin ki ihtilaf edecez.
Alıntı:
Vakia Nickli Üyeden Alıntı
Tabi canım Allah zaten güldüğü mutlu olduğu zaman cezalandırıyor tövbe haşa.
Allahın zaatını katmayalım vallaha koltuktan ahirete kayarız.
Orası bizi alakadar etmez.
İster sevsin ister kızsın bizim haddimize değil yorum yapmak.
Çok ciddi ortamlarda sözlerim biraz sert olabiliyor yoksa benimde haddime değildir Allah’a hitaben tahmin ettiğim bir şeyler söylemek .
Yalnışsa iftiraya girer mortu çekeriz.😂
Ama benim dediğim benim sözlerim değil isim bile veriyorum şeyhimin ve Abdullah baba k.s hazretlerinindir. Mahmud efendi hazretleride o fikirde idi.
Büyük zaatların hepsi aynı şeyi söylüyorsa ben kimim sen kimsin ki ihtilaf edecez.
|
Beni hiç ilgilendirmez sanki kerameti ben mi göstereceğim banane. Ben zaten inanmışım iman etmişim, sorgulamışım aklen kendi dinimi kabul etmişim. Şah damarımı kesseler vazgeçmem.
Yani benim için birdir. Değişmez.