Yazmayacaktım ama ledün ilminin ana kaynağı ve olduğunu ve nasıl bir şey olduğunu anlamanız babında yazalım.
Yahudilere cenabu rabbul alemin çokkkkkk pek peygamber yollamış.Bunlarda peygamberlere kahin diyen olmuş mübarek zat diyen olmuş.
Geçen bir yerden duyduğum bir XXXX peygamber ismini araştırdım.Derken elime bir çeviri eser geçti eseri göz ucuyla okudum.Buraya eser ismi peygamber ismi vermiyorum mesaj alıntı yapıpda nedir diyede sorsanız boşuna.
Eserde yazan şu kısım sadece ledün ilmin merek edenleri ilgilendirir o kısmı bilgi babında yazıyorum diyorki Allah CC kulunu rahmetine aldı kulu XXX peygamber buna bazı şeyler gösterdi sonrada buna bazı kitaplar verdi ve bu kitapların hepsini ye dedi.
Bu kulda o kitapları yedi eserde yazan bu.
Kitap yenirmi o kısmı sormayın sonrasını iyi okuyun.
Kul kitapları yiyince birden aklı açıldı 
Yani demek istediği ledün ilmine ulaştı demek istiyor .Kulda diyor ki kitapların tadı bana sanki bal ve helva karışımı gibi geldi kiatpları yedikten sonra aklımda bir değişim gördüm bilmediğim herşeyi öğrendim her konuda bilgi sahibi oldum.
Tabii bu kişi sonuçta peygamber olunca ona ledün ilmi vermeyecekte düz vatandaşa verecek hali yok.
Yani Anlatmak istediğim Allah CC bir kuluna ledün ilmi verecekse zaten verir.Akıl açılır akıl açılması insan beyninde 100 milyar nöron olduğu tahmin edilmektedir deniyor işte akıl açılınca tam kapasitede kullanma imkanı doğuyor olabilir.
Haliyle ledün ilmi aldıktan sonra zaten direkt ordan bağlantın olunca ne sorsan karşılığını alıyorsun gibi düşünmek gerek.hatta yabancı dilleri şakır şakır konulur gibi düşünmek gerek.
|