Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
şia nin kaynagi iran ve sianin kurallarinida belirleyen iran ve bu konuda en yetkili ağiz humeyni
ayrica bu cübbelinin veya cübbesizin yaptigi bir iş değil o kimki fitne cikarsin, kendi fitne zaten
bana soracak olursan Azerbaycan'da ki soydaşlarim benim kardaşlarim candaşlarim can yoldaslarim, benim için ayri gayri yok...
|
Benim təqlidim Sistanidir lakin humeyninide inkar etmeyiz bizim Azərbaycanda biz ters ilişki, hayvanlar ilişki ,istimnadır hepsi haram ben açık konuşalım benim ruhani kardeşlerim ne der (Hacı Ramil ,Hacı Şahin , Axund Azər ) ben bunlara bakarım humeyninide kitapların okumamışım hiç satışı bile yoktur ben bildiğim kadarıyla (...) , bizim en büyük ruhanimiz you tube veya googl da arata bilirsiniz biz kardeşiz diyor fitne yaratanlar sünni altında gezen vehabilerdir ( Amerika adamı ) birde burada 90% şia var ve müte edenin görmedim hanımı ölen ya tek yaşarlar , ya da 2 ci hanımı alırlar ben müte görmedim duymadım
Hocam eğerki benim bir kusurumu görürseniz nolur söyleyin ben o yanlışımı düzelteyim hoca lar talebelerini hatalarını söyleyerek ilerletirler size hocam diyorum bir sorun olurmu ?