Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
yahu mübarek olurmu öyle sey,
ömrü zinayla, ickiyle, faizle gecen bir sırf cok salavat çekiyor diye affedilir mi?
bu islamin ahkamina , Allahın kanunlarina ters,
böyle olsaydi müminlerin dünya zevklerinden uzak durmalarina gerek kalmazdi, değisik değişik kadinlarla düşüp kalkmak ne güzel olurdu nasil olsa salavat cektikce affediliyor,
milleti dolandirip milyonlari cebe atmak çok güzel rahat bir hayat sürmek ne güzel olurdu kul hakki önemli degil nasil olsa salavat çekince affediliyoruz ...
bu inancta olmak salavat cekince her günah affediliyor fikrini tasimak, harami günahı ortadan kaldırdığında inanmak ve böyle yadamak insani cehennem çukuruna sokar...
|
Abi ben demedim ki haramlar içinde gezelim sadece salavat çekelim diye. Sadece olanları yazdım. Hadis-i Şerifte günahların affedilir diyor bende onu vurguladım. Zaten abide günah ile ilgili bir şey yazmamıştı bende salavat okununca olan faziletleri yazdım.
Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Yok öyle bişey inanmayın çal çırp zina içki bi salavat iş bitti yok öyle bir hayat şekli herkes Kuran ve sünnete göre yaşamak ZORUNDA bu yaşamda bile küçük günahların olur onun bile açık ve kapalı günah şekli var günahını anlatmamak yaymamak şahit tutmamak var ki Allah bağışlasın Kul hakkıyla gelmeyin karşıma demiş yiyin çalın salavat çekin denmemeiş..
|
Abi sakin olun ben haram ile ilgili bir şey yazmadım. Hadis-i Şerifte günahları affedilir diyor ben sadece bunu vurguladım. Yorumumda git zina yap içki iç sadece salavat çek demedim ki. Bu benim sozlerimi çarpıtmak olur.