Alıntı:
binaenleyh Nickli Üyeden Alıntı
Hocam geçmiş olsun Allah şifanızı versin sağlıkla imtihan etmesin inşallah. Bu nasıl hatırattır tüylerim diken diken oldu. Rabbim bazısına biliyor da bu sezgiyi vermiyor işte, her sezdiğinin tecelli edeceğini düşünür kafayı yer kul, sonra ver elini anksiyete dedikleri... İlim için o ilme muktedir olabilmek lazım sahiden. Dağına göre kar.
|
Güzel kardeşim.Şöyle bir yazı yazayım sana yazmış gibi olayım ama aslında tüm ülkede yaşayanları ilgilendren bir konu.
Bu gece enteresan bir rüya gördüm.Gösteren niye gösterdi ben biliyorum.Rüyayı yazamam söz konusu olamaz.Ama şifreli yazalım ve genelde gördüklerim % 99 zuhur ettiği için olacağıda şimdiden diyeyim ben gerçi ben demiyorum gösteren diyor.Siz istediğiniz kadar hoplayın zıplayın kulum ben kalbnizden geçeni bilirim ondan işte kader deniyor.
Neyse rüya türkiyenin son gündemi terör bitsin silahlar bırakılsın olayı.Gördüğümün yorumu göle maya çalma olayı diyorum.
Anlayan anladı.Yani zamanla belli olacak benim anladığım bu iş yatar yatacağıda zaten gösterilen o ben demiyorum yaradana sormak lazım niye yatacağınız kalplerden geçeni bilen o.
Rüyanın yorumu bu.Bu mesajı tarihe not düşmek için yazdım buraya....
|