Alıntı:
NGB Nickli Üyeden Alıntı
Güzel kardeşim.Şöyle bir yazı yazayım sana yazmış gibi olayım ama aslında tüm ülkede yaşayanları ilgilendren bir konu.
Bu gece enteresan bir rüya gördüm.Gösteren niye gösterdi ben biliyorum.Rüyayı yazamam söz konusu olamaz.Ama şifreli yazalım ve genelde gördüklerim % 99 zuhur ettiği için olacağıda şimdiden diyeyim ben gerçi ben demiyorum gösteren diyor.Siz istediğiniz kadar hoplayın zıplayın kulum ben kalbnizden geçeni bilirim ondan işte kader deniyor.
Neyse rüya türkiyenin son gündemi terör bitsin silahlar bırakılsın olayı.Gördüğümün yorumu göle maya çalma olayı diyorum.
Anlayan anladı.Yani zamanla belli olacak benim anladığım bu iş yatar yatacağıda zaten gösterilen o ben demiyorum yaradana sormak lazım niye yatacağınız kalplerden geçeni bilen o.
Rüyanın yorumu bu.Bu mesajı tarihe not düşmek için yazdım buraya....
|
Hocam bu işin çatırdayacağı, zeytinlikleriyle anılan sınır komşumuza biraz yakından bakınca da hissediliyor ne yazık ki, bütün gözlerimizi kapatmak istiyoruz sadece. Rabbim vatana zeval vermesin, kapıda bekleyen güçlükleri daha da zorlaştırmasın kolaylaştırsın, hiç kapanmayacak bu süreçler döngüsünü hayırla hafifletsin inşallah. Sizin bu rüyalarda malum olma işini kaldırabilmeniz ne güzel. Güçlüsünüz.