Alıntı:
Saddamm Nickli Üyeden Alıntı
İlimden bihaber olup ahkam kesmek de bir meziyet tabii. Ayet ve esmaları sadece sevap kutusuna koyup rafa kaldıranlar, onların tesir boyutlarını anlamaz zaten. Anlamadığın şeylere bu kadar tepki vermen, senin bilinçaltında bir şeylerin fazla uyanmış olabileceğini gösteriyor.Senin manevi radar her şeyi melek zannediyor olabilir, ama biraz da bilgiyi niyetle birleştirmek gerek ;)
|
ayet ve esma okunduğunda kimse korkutulmaz. iki çarpı iki dört eder. bunun gibi...
Alıntı:
BenBenMiyimm Nickli Üyeden Alıntı
Herşeyin bir usulü edebi vardır ne demiş Uunus Emre Hazretleri İlla Edep İlla Edep.Ayetler belirli bir sayıda okunduğunda Kapı açar.Kaf Suresi 22.Ayetini 2207 kere okusa biri mesela kişiye göre değişir tabi yalnız göz perdesi kalkar yalnız kesin kalkar demiyorum nasip meselesi ama kalkmasa da belirli bir zaman sonra korkutulmalar başlar zaten.Ha inanmıyorum diyorsan buyur Oku.Esma okuduğun zaman da Sufliler gelir ilk sonra Ulviler gelir.Yav milleti gerizekalı yerine koyuyorsun düşünemeyen olarak nitelendiriyorsun ben mi giriyorum Hakka?
İsteyen Esma okusun aşırıya kaçmadan anlatamadık sizin gibi bilmeden hiçbirşey yaşamamış sadece atıp tutanlara.Bilmediğin konu hakkında konuşarak Kul Hakkına girdin şuan gerizekalı yerine koydun senin dediğini kabul etmeyenleri ama tam tersi emin olabilirsin🙂
|
sizin uslubunuz benim cevap vereceğim seviyede zaten değil. yazmayın bana. çok takvalı takınıyorsunuz ya bu uslup bu kadar iddia ettiğiniz takvada ne geziyor o zaman.