Alıntı:
kimbilir Nickli Üyeden Alıntı
Evet en gerçek ve en doğru şey takva. Çıtam yüksek olabilir ama bu orada zaten anlaşma yaptığımı ortaya çıkarır. Anlaşma dışında yapılan şeyler çıtadan mı sayılıyor? Yoksa bu işte bir iş mi vardır? Vazgeçirmek o iş hileyle olur ancak.
Beni dinden çıkaran sizsiniz önce bir kendinize bakın sonra konuşun. Herbirinize 6 yıldır ricada bulunuyorum(6 yıldır duada ediyorum, okumada yapıyorum). Hani müslüman müslümanın kardeşiydi. Nerdeydiniz sizden birşey istediğimde.
Bu okuma imanla, ibadetleyse Allah'ta sizin gibi karşılıklı yapıyor demekir(Ki mucizeleri -imanı tazelenen veya yeni islamla tanışan insanları- unutan biri ancak böyle konuşur) Bende mucize istedim. Kimde imanın bulunduğunu göreceğiz. Yapılan tüm ibadet ve iyiliklerini, Allah kabul etmediğinde bakalım buradaki arkadaşlar geçen zamanlarını nasıl değerlendirecekler? O gün sizide göreceğiz. Artık doktora mı gidersiniz, hocaya mı orasını bilemem.
Ben yolumu bozmamaya dikkat ettim. Papaz mevzusunu siz nerden biliyorsunuz? Hayırdır!! Bir yüz yüze gelsekte aranızdan biriyle kim kimi araya alıyor göreceğizde bakalım, benim mucizem artık bu.
Çıta mevzusuna gelecek olursak, hepimizin amacı var, ve benim amacım ve anlaşmamın sonu sizler için iyi olmadığı için belki yapmamışımdır. Nerden biliyorsunuz? İsterseniz yapayım ama ilk (başla) diyenden başlarım. Oluyor mu böyle sizce!
|
Allahın bize verdiği tek gözün karşılığını ödeyemeyiz.Allah karşılıklı mı verdi gözünü kulağını organlarını? Bize Emirleri var Farzlar.Onlarda da ayrı mükafat veriyor gözden kulaktan saçtan saymıyor bunları düşün.