Alıntı:
Cazgircinx Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah. Tahzen kardeşim. Sen baya bilgilisin. Kitap okumak iyidir. Kitap okuyandan zarar gelmez. Kitap onerileriniz varsa paylaşın inşallah. Hepimiz faydalanalim. Ben zamanında çok camilere gittim sadece bir kaç fikıh kunulari ve kuran ogrenme ve birkaç sure ezberleme ve tecvid ogrenme haricinde birsey ogretmediler.
Ben evde kendi başıma bir çok dini Kitap okudum ta ADEM a.s tut günümüzün tarihi ve dini kitaplari. Kendimi hamd olsun bazı şeylerden geliştirdim.
Mesela is yerindeyim biri Arkamdan giybetimi yapsin hemen rüyamda baba gosteriliyor bu ve buna benzer bir çok lutuf hamd olsun.
Ben Mesela camide namaz kilacam (her cami imaminin arkasında namaz kilmam sonucta onlar devlet memuru) hoca namaz kildirirken kalbime sunlar doguyor : hoca dünyalık şeyler düşünüyor.
Hocaya soruyorum test etmek için hocam mahsuru yoksa namazda aklına bunlar mi geldi diyorum hoca sasiriyor sen nerden biliyorsun diyor. Sana değil gerçek. Bu anlattiklarim. En doğrusunu Allah bilir benim kimseye bir zararim yok benim zararim kendime olmuştur. Hep yari gelir dua edersen aglarim Duygusal yazıya sahibim. Hayvanları görünme karsimda bir insan var gibi konusurum. Yani vur ensesine al lokmasini tabiri var ya Ben işte öyle biriyim . Yav millete bakiyorum bir kibir kiskanclik ego var. Cekememezlik. Önemli olan kalbinde bu huylardan temizlemek degilmi.
Nice namaz kilip kuran okuyup ona buna bilgiclik taslayan insanları görüyorum her kötülüğü yapıyor. Adama soruyorum hiç rüya goruyormusun yada rüyanda sana ayetler okundugunu zikir cekildigini goruyormusun diye. Adam bana ne diyor: onlari gec rüya dahi görüyorum diyor.
Ben deprem bolgesinde yaşamaktaydim.
Ister insanın ister inanmayin yüce Allah isterse bazı gaybi olayları rüyada gösterdi. Mesela rüyamda deprem gördüm bir sürü Ölü hee Bina Yıkılmış vs. o zaman subat ayindayiz bana 6 rakami gosterildi anladim o tarihte birsey olacak onsanlari akrabalarimi uyardim bana deli gözüyle baktilar arkadaslarim bile ya sen kahinmisin nasıl biliyorsun bende kardeşim benim gördüğüm rüyalar hep çıkar diyorum Allah için dikkat edin dedim.
O gun geldi catti .
Biz ailecek bildigimiz için tabi hazilikliyiz ama Santini bilmiyoruz. O gün cadirda kaldık. Evvela gokyuzunde bir ışık patladi etrafa yarıldı sonra her yer şiddetli bir şekilde salladı 1 dakikayi geçti hala sallaniyor Tamam dedim işimiz bitti bu cadirda gider elden dedim kendi kendime. Herneyse bunları anlattim Ben bir hiçim anlattigima bakıp ta fitne cikaranlar olabilir inanmayan da olabilir . Benim cevapta şu : gaybi bir takım olayları vakıf olmak için yok şu zikri bu zikri cek diye bir olay yok ya illa bir peygamber yada evliya olmakta gerekiymiyor Rabbım isterse sevdiği KULLARINA bir şekilde duyurur. Iste burada ister yasa ister yasama gayba iman etmek yani hayrinve şerrinden Allah tan olduğunu inanmak gerekir saglicakla
|
Bu anlattıkların ilginçmiş