Rüyamda ayette zikirde surede gördüm.Görmedim değil.
Mesele burda gördüğünü araştırıp ne anlama geliyor bunları bilip ona göre zikir niyeti çekeceksen ona göre notlarını alman gerekir.
Örneğin rüyada Yâ Ganiyy Yâ Muğni diye gördün ama şu kadar zikir çek denmedi yani rüyada Yâ Ganiyy Yâ Muğni ya sen dedin yada zikri sesini duydun ve aklına hafızaya aldın rüyadan uyandın.
Bundan sonra yapacağın Yâ Ganiyy ebced değeri 1060 -- Yâ Muğni değeri 1100.İşte burdan en yüksek olan 1100 olarak çekersen olur.Yada 2 sini toplarsın 2160 adet eder öylede istersen çekersin olur biter.
Bu örneği olayı anlamanız için verdim Yâ Ganiyy Yâ Muğni zikrini görmedim benim gördüklerim başkadır.Yani hemen tesbihe zikrimatiğe saldırıp o görmüş anlattı sırrı ifşa etti bak bende hemen çekip sebepleneyim demeyin. 
Sizde görürseniz işte kimseye demeden araştırmanızı yapın Allah CC isimlerinden biri olur 2 si olur çekin.
Arada cin ismi içeren konu açanlar oluyor işte cin ismide görürseniz uzak durun.Sonra nur topu gibi musallatınız olur.Devamlı onun adını anarsan yanından ayrılmaz.
|