Alıntı:
Orxan Nickli Üyeden Alıntı
ayeti okumuyorsun sanırım ahzap 33 Hz Ali nin Hz Hasanın Hz Hüseynin bana günahını ıspatla
Caferi kaynaklarıyla ve kendi kaynaklarınızla
İkisinide istiyorum ve kurandan ehli beyt günah işlemiştir diye bi ayet getir
Ben günahsız olmalarına dair ayet getirdim sen günahkar olduklarına dair bi ayet getir bana
|
Yaw sen ne Ayeti getirdin? Yazdıgın ayette günahkar degildirler diyor mu sen şakamısın sen okuduğunu da mı anlamıyorsun? 12 imam diyip 3 tanesinin günahkar olup olmadıgını soruyorsun farkında bile olmadan kendi inancını kabul etmiyorsun. Bana 12 imamın günahsız olduğuna dair delil getir. Bir de delil getirdim diyrosun şakamısın sen. Peygamberler dışında herhangi bir insanınasum olduguna dair kaynak ver. Hangi Ayeti Kerime hangi Hadis-i Şerif Peygamberlerden başka masum olduğunu söylüyor? 1 tane delil getir bana.
Alıntı:
Orxan Nickli Üyeden Alıntı
ayeti okumuyorsun sanırım ahzap 33 Hz Ali nin Hz Hasanın Hz Hüseynin bana günahını ıspatla
Caferi kaynaklarıyla ve kendi kaynaklarınızla
İkisinide istiyorum ve kurandan ehli beyt günah işlemiştir diye bi ayet getir
Ben günahsız olmalarına dair ayet getirdim sen günahkar olduklarına dair bi ayet getir bana
|
Ki zaten sana cevap vermişler hani niye cevap yazamamışsın? Mealden din ögrenilmez. Yaw onu da geçtim meal senin dediğini söylemiyor bile sen saçma sapan mana veriyorsun yazdığın Ayet-i Kerime meali 12 imam masum demiyor sana sen ua okuduğunu bile anlamıyorsun ya da ezbere dayatılan şeyler dışına çıkamıyorsun. Bana kalırsa ikiside...