Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
Doğru duymuşsunuz evliyanın müridlerinde bile testesteron artar ama vird çekenlerde artar vird çekmezse artmaz başka bir konuda da vird olan zikrin bedende bazı hallerinden bahsetmiştim bunlardan biride bu haldir😀
Şeyhsiz Şukadar bukadar çekiyorum diyen kendini bi yoklasın bakalım erkeklik gücünde varmı bir artış, şeyhten zikir almayan zikri bırakınca düşüş yaşıyormu? Başlayınca tekrar artış yaşıyormu bizde öğrenmiş oluruz,mürid virdi bıraksın bir hafta bir aya düşer kişiye göre değişir ama zikre tekrar başlasın hemen etkisini görsterir zikirde erkekde cinsel arzu artışı olur kadında ise düşüş olur
Yadırgayan lar olabilir ama bazı şeyhler biz sofimizi altın dolu odada bırakırız (parayla imtihanı kazanır) ama koca karıyla başbaşa bırakmayız demiştir.
Daha fazla uzatmayacağım
Bunları tasavvuf kitaplarından öğrenemezsiniz.
Bu senin mesajın değil mi?
Burada ne yazıyor
Bak hala üyeler kaz diye hakaret ediyorsun,
Bu hakaretlerinle senin bu sitede ömrün çok olmaz , burada hiç kimse ne kazdır ne ördektir,
Ama sen hadsiz bir terbiyesizsin
Senin benim gibileri bilmeye kapasitende yermez , o kıt aklında yetmez
sen daha yenisin ben 30 yıldır seyyid abdülkadir geylaninin müridiyim
Hani benim ayağım tüm evliyaların boynundadır diyen ve gelmiş geçmiş tüm evliyaların senin sırtını dayadığın mübareğin de boynunu eğip kabul ettiği büyük şeyh var ya işte ona bağlıyım,
|
Anlamak bukadar zormu
Müridlerde bile artma olur dedim bu demek değilki cinsel güç niyetine zikir alırsın zikrin bu yönleri var ne alakası var vird alırken bahsi bile olmaz ben kendi tecrübemi paylaştım
Mürşidsiz zikir edende böyle birşey oluyormu dedim isteyen yazar istemeyen yazmaz dedim
Sonra vay efendim falan filan neyin kafasını yaşıyorsunuz bide kadiriyim diyorsunuz
Tasavvufi muteber kaynaklardan işinize gelmeyeni sünnetde yeri yok diyorsunuz