Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
O kitaptaki bilgi ispattır, öyle hayali şunu yasadım bunu yaşadım lafları boş laflar, mürekkeplerin cin olduğunun ispatı gerekli yoksa söylenenler suya yazılan yazı gibidir,
Ben bu ilimde her kimki çok konuşup boş konuşuyorsa dediğini ispat edemiyorsa, ve şunu yasadım bunu yasadım rüyama geldi bana dedi o benim kalbimde yazılı gibi sözler söylüyorsa mutlaka yapamadığı bir şeyin boşluğunu çok ve ağdalı lafla doldurmaya çalışıyordur,
Kalbe ilham evliyada olur kalbine geliyorsa ben evliyayım diyorsun,
Rüyamda gördüm yaşadım diyorsan dinde ruya delil değildir
Sonuç olarak 2 renk boyaya önce şeytani cin diyen, dediği tutmayınca renklerin frekansı diyen, oda tutmayınca yasadım gördüm rüyama geldi kalbime yazıldı diyen birinin söylediği ve bundan sonra söyleyeceği sözlerin hiç bir kıymeti harbiyesi yoktur...
|
Sen kitaplara iman etmişsin, biz hakikate. Rüya da ilham da kalp de Kur’an’da yer bulur, ama senin gözün ve gönlün mühürlüyse bunu anlayamazsın. Yazılanı ezberlersin ama yaşanılanı bilemezsin. Biz lafla değil, yaşanmışlıkla konuşuyoruz. Sana göre boş, bize göre sırdır. Çünkü sen ancak mürekkebi okursun, bizse levh-i mahfuzu...