Alıntı:
Azrukhal Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle şunu belirteyim ki kimseyi küçümsemek ya da hakaret etmek gibi bir amacım yok.
Ancak konuyu anlamadan ve yüzeysel bakış açılarıyla konuşmak yerine deneyimlerim ve derinlemesine araştırmalarım ışığında şunu net bir şekilde söyleyebilirim Ben bu alemleri kendi gözlerimle gördüm bu konular hakkında derin tecrübem var ve bu bilgiye sadece kitaplardan veya kulaktan dolma duyumlarla ulaşılmadığını çok iyi biliyorum.
Gerçek ilim doğru kaynaklarla ve deneyimle edinilir 'Vahiy gelmiş gibi anlatıyorsun' söylemi ise sadece konuyu anlamadığınızı ve bu işlere yüzeysel yaklaşmanızı gösteriyor
Eğer gerçekten bu konularda bilgi edinmek istiyorsanız her şeyin önce tecrübe ve sağlam bilgiye dayandığını kabul etmelisiniz.
Varlık isimleri onların etkileri ve maneviyatla ilgili doğru bilgiye ulaşmak için sadece kitaplara dayanmak yetmez😉👍🏻. Bu işin derinliklerine inmeli gerçek ilim ve tecrübelerle kendinizi geliştirmelisiniz
Bu tür konularda samimiyet ve gerçek bir bilgi arayışı her şeyden önce gelir.....👍🏻
|
Kaynak deyince yalnızca kitap sanman başlıca bir gariblik.
Senin yaşadığın kadar benim unutmuşlığum var kardeşcağzım.
Bu ilim kitap okuyarak ona buna sorarak öğrenilmez diyorsun tecrübeyle öğrenilir diyorsun ne güzel, iyide derinlemesine araştırma yaptım diyende sensin.
İstersen Mariana çukuruna kadar gir .
Tecrübelerin benim tecrübelerime ters.
Yalnış bilgi vermiş sana ChatGPT .