Merhaba değerli kardeşim,
Rabbim mübarek etsin..Evdeki sufli varlikları kovmak için , namazlarin sonunda okunan tespihatlar var..Subhanallahi velhamdulilahi vela ilahe illallahul ekber vela havle vela kuvvette illa bilahil aliyil azim..2) La ilahe illallahul vahdehula şerike diye başlayan (Lütfen yazılışıları internetten teyid edin) Bir evde her ikisini 100 kere okursanız, ervdeki sufli varliklar (siyah gölgeler ) kimisi fare gibi minik, kimisi de bazen 1.60 boylarinda olabiliyor) Bunlari kardeşime tavsiye ederim..Saniyorum ki, bu sufli varliklar, nazar, hased,kıskançlık ,büyü yoluyla eve geliyor diye düşünüyorum, doğrusunu Allah bilir ...Evde gölge gören arkadaşlara tavsiyem Cubbeli Ahmet hocanın bir uygulaması var...Gusul abdesti aldiktan sonra 100 tövbe istigfar, arkasından üzerinizdeki sıkıntıların son bulması için 4 rekaat namaz kılmak (üzerinizdeki negatif enerjinin gitmesi için) daha sonra 41 felak süresi okunacak...Allahım günahlarim sebebiyle yaşadığım sıkıntılardan dolayı ,benim derdime şifa ver..Şafi olan sensin, her kim bu hased, tılsım, büyü ve negatif enerji gönderme işlemi yaptıysa ,bu yapılanları ,yapanlara gönderiyorum, onlara iade ediyorum diye dua edilir ..Tekrar 4 rekaat namaz kılınır.. Kalbinizde her hangi bir sıkıntı olursa, ya da migde bulantısı, kusma gibi bir hal olursa ona da Allahım kalbimdeki sıkıntıları izninle aliyor, ulu ulu ağaçlara, koca koca dağlara doğru atiyorum..deyince kalbinizdeki sıkıntının geçtiğini göreceksiniz.. Öyle herkese para kaptırmamanız için paylaşıyorum.
|