Alıntı:
Darkness Nickli Üyeden Alıntı
Riyazatla,Bazı Esmalarla ve Ayetlerle meşgul olunursa çok kişi çıkabilir abartılacak bir durum değildir Astral seyahat.İstemsizce yapanlar da var.Ben de kaç kere yaptım sayısını bilmem Kendini görmek cidden garip ve Muhteşem bir his.Dünyanın geçiciliğini anlıyorsun.
2.si Soğan sarımsak yiyip çıksan bile Korunma yaptığın sürece Musallat kapmazsın.Rahatsız olur Ulviler.Sufliler korkutmaya çalışır kokuya gelip falan.Nornalde de gelir ama yersen daha çok gelir.Korunma yapılırsa Astralde hiçbirşekilde Musallat kapılmaz.
|
beni destekle demiyorum zaten doğruyu konuşmak gerekir
çoğu insan yapmadığı şeyleri yapmış gibi göstermeye bayılıyor gerçekleri yüzüne çarpıncada yalancı ve iftiracı oluyoruz ...
musallat kapılır kapılmayacak olsaydı korunma dualarını ihtiyac duymazdın bak burda da sen çelişiyorsun
çok kişi çıkamaz istediği kadar esma okusun en fazla el uyuşma kulak çınlaması olur uzun bir riyazat yaparsa oruçlu falan ruhu güçlenirse o zaman çıkabilir dmt sini yükseltmesi gerekir ya üzerlik çayı içicek yada ayahuasca çayı ben denemedim ama bu çaylar süreci hızlandırıyormuş