Alıntı:
smart Nickli Üyeden Alıntı
beni destekle demiyorum zaten doğruyu konuşmak gerekir
çoğu insan yapmadığı şeyleri yapmış gibi göstermeye bayılıyor gerçekleri yüzüne çarpıncada yalancı ve iftiracı oluyoruz ...
musallat kapılır kapılmayacak olsaydı korunma dualarını ihtiyac duymazdın bak burda da sen çelişiyorsun
çok kişi çıkamaz istediği kadar esma okusun en fazla el uyuşma kulak çınlaması olur uzun bir riyazat yaparsa oruçlu falan ruhu güçlenirse o zaman çıkabilir dmt sini yükseltmesi gerekir ya üzerlik çayı içicek yada ayahuasca çayı ben denemedim ama bu çaylar süreci hızlandırıyormuş
|
Korunmasız çıkılır dedim mi göster mesajı nerede çeliştim?
Gayet de çok kişi çıkar ben bir uygulama veririm 10 kişiden yarısı çıkar duruma göre 3 de olr 7 de kişiye göre.Sürekli astral yapılırsa göz perdesi kalkabilir ama idrak genişliyor çünkü.Ayahuasca çayı geçici olarak o boyutu görmeni sağlıyor zaten ve astrali de kolaylaştırır tabi ki.Dmt de önemli ama abartılacak kadar değil çünkü asıl önemli Şey Riyazat,Uygulamalar ve okunacaklardır.Üzerlik te etkili evet.Asıl önemlisi okunacak Esma Ayetlerdir ve yapılacak tekniklerdir.Örneğin İmajinasyonu zayıf birisinin astrale çıkması zordur.Hayal gücü de önemlidir ve Cesur olmak gerekir orada varlıkları görünce korkmamak gerekir.