Alıntı:
smart Nickli Üyeden Alıntı
keşke sen bu kafadan çıkabilseydinde kendi tecrübeni yazsaydın yok arkadaşın yapmışta falan filan yaptım diyen çok zaten herkes yapıyor ama gerçekte bir elin parmak sayısını geçmez... hiç ilmi olmayan insanlar çıkabiliyorsa senin de çıkman lazımdı dimi bak kendinle çelişiyorsun astral seyahat ram uykuda mı oluyor sanıyon soğan sarımsak alakası var çünkü boyut değiştirdiğinde seni hansalle grater karşılamıyor astrale çıkabilseydin anlardın bu yüzden nahoş kokular yerine ulvileri celp eden kokuları tercih ederdin ki musalllat kapmayasın benim gibi musallat insanın emrinde ki cin değildir adı üstünde musallat zaten istenmeyen varlık neyse bu cümlenle anlamayacağını ve bunda da ısrar edeceğini anlamış oldum hepiniz çıkabiliyorsanız çıkın astrale ama lafla değil gerçekten çıkın
|
Ben istesem milyon kere çıkmıştım. İnsanların istemsiz çıkabildiğini biliyorum ya. Çocuk oyuncağıdır o kadar basit. Ha arkadaşımın yaşadığını söylemişim, ha kendimin ne farkediyor senin için? Sonuçta ikimizde yabancıyız ya sana. Sende şey düşüncesi var gözümle görmediğim için inanmam. Yok ki böyle bir kafa çok yanılırsın bu düşünce ile. Yani ben çıktım desem bile inanmayacaktın yani arkadaşı bahane etme. Aynen nahoş kokular sür sırf bu yüzden seni melekler çıkarsın seni beraber gezin hatta. Koşarak gelirler ulviler.

Darkness kardeşim, soğanı riyazet için söyledi sen sufli celbetmek gibi algıladın, bu da tuhaf.
"Hepiniz çıkabiliyorsanız çıkın astrale ama lafla değil gerçekten çıkın"
Bunu diyebilmen için senin de çok defa çıkıp farklı kokuların astrale etkisini ölçmüş birisi olman gerek.
Şey gibi olmuş siz çıkın çıkın beni hiç çağırmayın.