Alıntı:
smart Nickli Üyeden Alıntı
tabi milyon kere çıkarsın çıkmadan önce torbacının numarasını verde burda çıkamayanlar var onlarda çıksın  çocuk oyuncağı olsaydı istemli de çıkabilirlerdi o istemsiz çıkıyorlar dediklerin ya neyse amann gözümle görmediğim şeye niye inanayım ki sen her söylenene inanıyorsan seni kandıran çok olur arkaşını bahane eden sensin arkadaşım çıkmışmış benim arkadaşımda uçuyor desem inanacan mı arkadaşın seni kandırmış olamaz mı ?
nahoş kokuya melekler yada ulviler gelmez yalnız sufliler şerliler gelir önce sen hoş ile nahoş tanımını öğren espri sonra yaparsın melek yada ulvi bir ruhani inzal edebilsem keşke
soğan sarımsak ne için riyazette yenmez çünkü ulvi varlıklar sevmez sufliler sever yani benim söylediğime geliyorsun yine
ben astrale çıktım birkaç tecrübe edilmiş yöntem biliyorum dedim en başta yakaza cini musallat kaptım diye başka çıktıklarımda oldu burkalı dişi cinler gördüm yani senin gibi hayal dünyasından yazmıyorum söylediklerim hepsi yaşadığım tecrübe ettiğim şeyler
istesen milyon kez çıkabilirmişsin ya hadi bir istesene he hemde arkadaşını bahane etmemiş olursun bize tecrübeni anlatırsın ne dersin varmı yürek 
|
Bu durumda çıkan sen olduğun için senin torbacının numarasını vermen gerekiyor, sonuçta çıkan sensin ya hani

.
Musallat kapanlardaki bu özgüven bu ermişlik nedir arkadaş? Sanarsın kendi isteğiyle yapıyordu bunları.
Hayal dünyasında yaşayan sen oluyorsun, çıkan ile çıkamayanın senin için bir farkı yok.
Hala arkadaş diyorsun, ben çıktım desem yine bir şey farketmez senin için yorma kendini boşa.

Arkadaşım çıkamadı mı ki ben çıkmıyorum dedim diye bahane etmiş olayım onu.
Aklınca gaza getirecek yürek mürek diyor.