Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
musallat vucutta bir yerde , bu diştan masajın nasıl bir faydadi olacak ki?
|
Derim, belki sinir sistemi ile onların durduğu yere yahut cisimlerine düpedüz bir bağlantı gider belki. Çünkü sinir sistemi enerji sinyalleri ile beslenir ve temasta idir. Cinlerde enerji yapısından oldukları için, derimki ,onlar bu sinir sistemine hedef ederek, bir türlü insana,bedenine ve iradesine zihnine, saldırı eder. Sinir sistemi (hem salgın hormonlarını ürettir ve şeytanlarda kandaki salgıları bozar). Bu enerjetik sinir ve salgibezkerin sistemiyle demekki cinlere karşı tepki ve siddet edebiliriz.
Nasıl bir elektrik kablosuna bir mıknatıs yahut bir elektrik cihaz yaklastirildiginda o kablodaki akıma etki edilmiş oluyor ise,(elektromanyetik alanda)
aynen böyle ben sinirlerin bedenimde dağıldığı kısımlarda ellerimle, tirnaklarimla masaj yaptığımda oralarda yuva kuran cinlere arıza ediyorum ve onlar bu temas/saldırımdan dolayı enerjilerini/frekanslarıni kaybediyor, yani ben onları dağıtmış oluyorum.
Bana bu anlatım mantıklı bir yanıt açıklama veriyor, böyle görüyor um.
Çünkü benim kesin bildiğim olay ise, cinlerin kaçması ve benim günbegün her masajdan sonra baya rahatladigim kesin!