Rüyaları gördükten sonra az çok ne olduğunu biliyorum iyi ise yorumlarım kötü ise yorumlamam.Birde başkalarının rüyalarını yorumlamam bir nevi uyarı aldık yasak arada yorumlasamda başımıza iş almaya gerek yok..Buraya kadar anlaşıldı sanırım.
Üstte ne dedim iyi ise yorumlarım kötü ise yorumlamam.
Burdan şunu anlayın rüyada adama bıçakla saldırmışlar-yada kedi köpek saldırmış.yada yangın çıkmış yani bir nevi kötü oalrak gördüğünü rüyaları google amcada araştırıp yorumlamayın.Çünkü kötü gördüğün rüyayı yorumlarsan merak edip başına tez gelmesi için can atıyorsundur bu kısmı iyi anlayın.
iyi gçrdüğün rüyayıda araştır kendin yorumlarsın olur biter.Size tavsiyemiz bu yöndedir.Dinleyen dinlesin dinlemeyende kendi bildiğini okur.
Not:Ayrıca kendim hakkında olsun yada ülke yöneten zerzevatlar olsun bizimki başkaları hakkında çok şey gördüm yorumladım ne olduklarıını bana gösteriyor resmen kalplerini değil ruhlarını gösteriyor gösteren dahada başka olaylar varda işte.Çekirdek al çitle izle deniyor. Kim ne bok yerse yesin ölünce burunlarından fitil fitil getiricez deniyor.Hal böyle olunca etliye sütlüye karışmadan günahlarsan sakınarak yaşamaya gayret ediyoruz diyelim.
Misal : Elon musk deneni gördüm.Yani ne yazsan boş.Adamın sonunu yazacak değilim.
Gördüğünüz kötü rüyaları yorumlamayın başınıza iş almayın.diyeceğim bu
|