Alıntı:
Mubinn Nickli Üyeden Alıntı
Ben büyü yapmayı bilmiyorum. İlgi alanım değil. Ama bildiğim kadarını size açıklayayım. Çok nadirde olsa bazı celplerde yapilabildigini duydum. Karabiberle yapılan işlemde olduğu gibi. Herhangi bir sarf yada azimet yok. Sadece materyallerle yapılan bir işlem. Keza bazı nadirde olsa vefklerde de varlık kullanmadan yapılabiliyor. Okunan dualarla çok yüksek bir enerjiye sahip olunuyor. Ama dediğim gibi nadirdir. İlgi alanım olmadığı için hangi büyüde ne kullanılır bilmem, o işleri işin ehline sormanizi tavsiye ederim.
Bir de yazım tarziniz hiç hoş değil. Biraz daha yazma ve hitap şeklinize en azından bana hitap ediyorsaniz dikkat edin.
|
Ya ben onu kötü niyetle yazmadım.
Ama yinede kırdıysak özür dileriz.
Şaka manalı söyledim.
……,
Kardeşcağzım cinlerin kullanılmadığı büyü yoktur.
Bazı insanlarda senin dediğini savunuyor ama yalnıştır. Senin o bahsettiğin büyü yada ritüel ne dersen artık kontrolsüz büyülere girer.
Varlıkla irtibat 0 dır. Varlığı kontrol altında tutmak 0 dır. Tamam niyet enerjisi vardır ama O işlemde, işlem yaptığın mekanda bulunan avamlar niyetin enerjisiyle göreve atar kendini kendini. Karşılığındada ya enerjini sömürürler ya işlerinde kargaşa çıkarırlar ya sağlık sorunları oluştururlar.
Kontrol altında olmadıklarından bir çok alana müdahale edebilirler.
Allah affetsin bazen bir şeyler yapmam gerekiyor.
Cinlerle irtibatı sevmediğim için ya buna benzer ama daha farklı formüllere yada ayet esmaların suflilerine başvuruyorum. Doğrudan davet ile atama yapmaktan kaçınıyorum.
Bu sebeple tecrübeye dayalı biraz biliyorum