Alıntı:
Sessizadam Nickli Üyeden Alıntı
Güzel noktaya parmak basmışsın
Besmelesiz yapsa yapsa büyücüler yapar diye düşünüyorum
|
Sesso büyücü tabiri ağır olmuş bilader.
Şeytana işin düşüyorsa çekemezsin bu kadar basit neyi anlamıyorsunuz bilmiyorum.
Davet niteliği taşıyor.
Burada sufliye doğrudan başvuruyor.
Besmele çekemez zira gel-mez.
Besmele çekilmediği taktirde gelen ayetin görevlisi vasfıyla sıfatıyla gelmiyor.
Diğer türlü besmele çektiği zaman işlemi yapan kişi, gelecek olan sufli görevli olarak geliyor.
O zaman suflinin insan üzerinde alacak bir hakkı olmuyor tabi kişi aşırıyı kaçmadığı sürece .
Ama besmelesiz davete geldimi yaptığının karşılığını istiyor söke söke alıp gidiyor.
Bak Allah’ın ayetlernin frekansı titreşimi çoktur.
Allah kendi diyor ayetlerimizi okumadan evvel bize sığının diye.
Besmelesiz okundumu özellikle havvasi bir mesele niyeti ile, hemen şeytanlar doluşuyor. Hem dışarıdan gelen oluyor hem sufliyi doğrudan tesir altına alıyor. Bu en iyi bilse bilse @üstad bilir. Biz ne desek boş.
Alıntı:
Vakia Nickli Üyeden Alıntı
Sesso büyücü tabiri ağır olmuş bilader.
Şeytana işin düşüyorsa çekemezsin bu kadar basit neyi anlamıyorsunuz bilmiyorum.
Davet niteliği taşıyor.
Burada sufliye doğrudan başvuruyor.
Besmele çekemez zira gel-mez.
Besmele çekilmediği taktirde gelen ayetin görevlisi vasfıyla sıfatıyla gelmiyor.
Diğer türlü besmele çektiği zaman işlemi yapan kişi, gelecek olan sufli görevli olarak geliyor.
O zaman suflinin insan üzerinde alacak bir hakkı olmuyor tabi kişi aşırıyı kaçmadığı sürece .
Ama besmelesiz davete geldimi yaptığının karşılığını istiyor söke söke alıp gidiyor.
Bak Allah’ın ayetlernin frekansı titreşimi çoktur.
Allah kendi diyor ayetlerimizi okumadan evvel bize sığının diye.
Besmelesiz okundumu özellikle havvasi bir mesele niyeti ile, hemen şeytanlar doluşuyor. Hem dışarıdan gelen oluyor hem sufliyi doğrudan tesir altına alıyor. Bu en iyi bilse bilse @üstad bilir. Biz ne desek boş.
|
Yalnış etiket yapmışım düzeltiyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]