Alıntı:
Vakia Nickli Üyeden Alıntı
Yazdıkların çok güzel.
Ama benim kast ettiğim alimler derin havvascılardır. İman dediğin gibi ince bir çizgidir.
Bunun için şeytanları kullanmak isteyen ama imanından olmak istemeyen birinin inancı tam olmalı. Şeriatıda bilmeli.
Ben duymaktan ziyade gördüm tanıştım bile
O hocalarla. Bak havvas ilmi deyince bir çoğumuzun aklına müslüman cinler geliyordur biz cahillerin.amma havvas ilmi çok geniştir.
Şeytanlarla çalışan kafirdir, yok büyücüdür bilmemne demek hatadır.
Bir çok büyük alim evliya havvascı var.
En tanınanların kitaplarını okuyorsun en azından kitaplarından haberdarsın.
Aç bak bakalım o kitaplardakilerin görevlilerinin kaçı müslüman.
İlim ehli şeytana bile söz geçirir.
Yeri gelir huyuna gider yeri gelir yumruğu vurur masaya. (Ben şeytan diyorum sen kafir cin ifrit anla ) şeytanı öyle bir kalıba sokmuşsunuzki yanından geçen ölür, her iletişim kuran imanından olur, kişiye geldimi boğar parçalar.
Bunlar ilim ehli olmayan ama iletişime meraklı olan kişiler için geçerlidir.
Aynı durum müslümanlardada geçerli.
Siz müslüman cinlerı arkadaşınız kankanız halil ile mehmet ile birmi tutuyorsunuz
|
Oysaki onlarda kindardır. Onlarda musallat olabilirler . Onlarda öfkelenirse adamın aklını alırlar. Onlarında aralarında küfre düşen var.
Günahkarı var. Onlarında nefsi var.
Belki imanı almaz ama orasıda belli olmaz.
Tevhid inancını yitiren birinin imanıda yallah gider 😁
Onların şartları din üzere olacaksındır yok her gün şu kadar şunu okuyacaksındır falan ama kişi o ibadetleri Allah rızası için değilde cinle anlaşma yaptığı için cin elinden gitmesin anlaşma bozulmasın diye mecburiyetten yaparsa , onun bu ibadetleri o cinedir ALLAHA DEĞİL!
Aradaki çizgi iki kesim içinde vardır