Alıntı:
Kimyevi Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba. Öncelikle maşallah 11 güne kadar gelmişiniz. 24 saat içinde tamamlayın. Gece okumaları pek feyizli oluyor. Bir oturuşta çekemeziseniz parçalara böle bilirsiniz.
|
Alıntı:
Mubinn Nickli Üyeden Alıntı
Allah kabul etsin. Daha önce forumda bu uygulamayı yapan bir arkadaş vardı. Bayağı ilerledikten sonra bıraktı. Bir çok acilimlar yasamisti. Ve bunları sitede paylaşmıştı. Sizden de sirrininizi bozmadan dinlemeyi çok isterim .. Rabbim muvaffak eylesin.
|
Çok teşekkür ederim keşke birakmasaymis ama korkmuş olabilir çok haklı olarak ben bırakmayı düşünmüyorum Rabbimin izni ile buraya kadar gelmişken lise çağlarından beri oturduğumuz evle alakalı büyük ihtimalle musallatlarım vardı fena bir şekilde daha sonra havvas okulu sitesini bulmuştum gerek hocaların gerek arkadaşlarımızın paylaştığı dualar ve uygulamalar sayesinde yıllar önce kurtuldum ve açıkçası en azından bana gelen varlıklar kadar korumayı öğrendim kendimi şükür namaza başlamıştım ve bu durumdan da kurtulunca Ayetel Kürsi uygulamasına başlamak istedim bende de acilmalar başladı ama çok hızlı değil sanki 40 düğüm var ve her okuyusumda çözülüyor gibi ufak tefek korkutulma cabalari oluyor lamba titremesi vs dün akşam iki kulağım birden çınladı arada baş kısmında hareketlenme baskı oluyor gözlerimi kapatınca hafif bir flulaşma var bide şimşek çakar gibi bir görüntü oldu odanın içinde
Alıntı:
zugoo Nickli Üyeden Alıntı
Ortalama kaç saat sürüyor gün içinde okumanız?
|
Merhaba 8 saat sürüyor sürekli okusan bile ve hızlı okumama rağmen alıştığım için hızlı okuyorum ona rağmen uzun sürüyor bazen sabaha karşı uyuğum oluyor yetistiricem diye