Alıntı:
Bluemoon Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm saygıdeğer arkadaşlar ve hocalar Allah'ın bereketi üzerinize olsun sizden bir ricam var borçlarım var bunun bildiğiniz etkili esmalar ve dualar varmı ve bilmiyorum kimse yaparmi Allah rızası için bana bolluk bereket ve borçlarımı ödemek için vekf yazabilirim mi
|
A selam Allah tez zamanda ödeme kolaylıkları versin size ve tüm müslümanlara Sitede rızık bereket bölümünde güzel dualar var oraya bir bakının
Kuran okumayı biliyorsanız her gece vakıa peşine yasin, mülk okuyun salavatı çoğaltın
Sadece vefk taşımayla borç da ödeyemezsiniz zenginde olamazsınız hangi esmanın ayetin vefki ehli tarafından yapılırsa o yapılan esmanın yada ayetin sürekli okunmasıyla vefkin üzerinde taşınmasıyla daha cabuk icabet olunur sadece vefk taşımayla amelsiz emellere ulaşılamaz ehlinide bulabilirmisiniz vefk le zengin 💰💲💵 olunsa o hoca tayfasının (istisnalar hariç) zengin olması lazım milli silkelemek yerine vefk yazıp taşırlar
Okumalarda düzgün kırat edilip istikrarlı olup devamlılık önemli halkın çoğu sebat edemediği için istenen sonuca ulaşamıyor ayette
Allahtan sabırla ve namazla yardım isteyin buyruldu hangi dua sure okunacaksa iki rekat hacet namazı borç ödemeye diye niyet edip peşine okumalarınızı yapın sadaka verecek durumunuz yoksa tesbih, tehlil kuran okuyup vefat eden Müslümanlara sadaka niyetine hediye edin böylelikle Allahın yardımına daha çabuk nail olursunuz.