Yüz üstü kaldım çıkmazdayım ne yapmalıyım
Selamun aleyküm cümleten hocalarım arkadaşlarım bir konuda yardımızına ihtiyacım var aylar öncesi güzel bir iş teklifi alsım maddi konuda da güzel bir iş ama şu an ki çalıştığım yerin sahibi onunla çalışmam içşn çok ısrar etti ve birçok konuda yardımcı olacağını söyledi onunla çalışmak için bende gerçekten onu sevdiğim için kıramadım yaşadığım yerden ayrıldım onun iş yerine yakın bir yerde ev tuttum vs maddi olarak baya borca girdim 6 aydır çalışıyorum çok güzel gidiyordu ama birden iki haftadır işle olan durumumuzu bitirmek istediğini söyledi ortada hiçbir neden sebep yokken ve benimle de muhattap olmuyor başkalarıyla aracı olarak haber yolluyor bu durum benim çok canımı sıktı günlerdir yemek yemiyorum ağlıyorum ve psikolojim bozuldu sebep ne onuda bilmiyorum ama ben bu iş yerine onun için geldim ve baya masrafta bulundum beni yarı yolda bıraktı diğer gideceğim işler burdan alacağım paranın kaç katıydı onuda çok iyi biliyor ama beni yüz üstü bıraktı bunun içşn ne yapmalıyım beddua ettim açık konuşmak gerekirse ama hala da sindiremiyorum ve zoruma gidiyor maddi konuda çok çöküntüye geçtim konunun ne olduğunu hangi davet yada istihareyle kesin sonuç olarak öğrenebilirim yada intikam demeyelimde pişman olması içşn ne yapmalıyım acil çözüm yolu lütfen 🤲
|