Alıntı:
plt76 Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm heyecanla ve hevesle başladım niyetimi ederek , aklıma takılan bir kaç soru varda , Hüddam gözüküp niyetimi soruyormuş diye söylediler , koruma yapın diyorlar nasıl yapacağımı bilmiyorum, etkisini ne zaman gösteriyor sırlar açığa çıkıyordan kasıt nedir ? Bilmediğim başka birşeylerde söylermisiniz . Değerli cevaplarınız için teşekkür ederim 🙏
|
ve aleyküm selam,riyazet ehline Allah izin verirse gözükürler.Kişiyi uzun uzadıya izlerler,okudun geldik dile bizden ne dilersen gibi Aladdinin sihirli lambası değildir.
Koruma yapmaya gerek yok ayetel kürsü okuyacaksın sadece. 4 3'lük değil 4 4'lük isterler.Oturup kalkmana yatıp yuvarlanmaya gün içinde ağzından çıkanlara gözünün baktıklarına kadar dikkat edilir.
Buradaki yanlış şudur ; Benim niyetimi yapmak için gelin.
doğrusu ; Allah nasip ettiği sürece Ayetel kürsü okumaya devam edicem,sizlerle kardeş olmak isterim.İlerleyen vakitlerde de Allah rızası için şu işimde bana yardımcı olmanızı istiyorum makul.
Fakat niyetini iyice kontrol et,Devlet memuruna bi talepte bulunuyorsun.Doğru niyeti doğru memura iletmek lazım..
Üzerinde kul hakkı veya günah varsada yaklaşmazlar haberin ola