Alıntı:
Mubinn Nickli Üyeden Alıntı
Bakım yapan çok fazla kadın / erkek hoca var. Ama her bakım bakım olmuyor maalesef. Kadın hocalara müslüman cinler ittat etmiyorlar. Ondan dolayı kâfir ile çalışmaları gerekiyor ki onlara da güven olmadığı için bakımda sıkıntı oluyor. Geçmişi ve suani bilmesi normal. Herhangi bir cinni de bilebilir. Şöyle düşünün falcilarin da dedikleri çıkıyor falda. Nasıl çıkıyor? Kâfir cinliler sayesinde. Önce geçmişle inandırır güven kazandirip ( her şeyi doğru biliyorlar çünkü) geleceğe yönelik tahminlerle de kişiyi kendilerine bağlıyorlar. Bazen sadece inanmak bile kişinin imanını zedeleyebiliyor. Bir anlık meyil etmek kafi gelebiliyor. Siz sasirmissiniz sadece nasıl bilebildi diye. Ama gayet normal..
|
Ben Hristiyan olmasına daha çok şaşırdım. Zikir yok ayet yok nasıl bakıyor gibi. Bakım yapılırken de kendimi hiç kötü hissetmedim.
Bazı arkadaşlar Hristiyan , kafir kötü olacak felan yazmış ama evet kadın Müslüman değil fakat günümüzde de Gazze’deki işgale , zulme en fazla Avrupa ülkeleri karşı çıkıyor.
Kafir diye nitelendirdiğimiz kişiler daha daha fazla tepki veriyor.
Benim söylemek istediğim şu Hrıstiyan olması illa kötü bir insan olduğu anlamına gelmiyor.
Yine de Allah Razı olsun zihnimde rahat Şuan.
Ha bir işlem yaptırır mıyım , yaptırmam. Ama hrısiyan olduğu için değil kimsenin iradesine etki etmek istemediğim için.
Cahilken yaptık bir hata burda binlerce uygulama var mum yak sönene kadar şu duaları oku vs vb.
Şu an bu konuyu okuyan kardeşlerime söylemek istiyorum . Karabiber ,mum,tuz vs gibi işlemleri kesinlikle yapmayın. Kimsenin iradesini etki altına alamazsınız , alamadığınız gibi musallat kaparsınız.