Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Musallatın var hala gitmiş ama bir süre geri dönmüş ya bir hata günah işledin yada yüksek zikir enerjisi ile gibi.. Namaz dışında zikir çekiyorsan tevhid salavat harici bırak 4 rekat tövbe istiğfar namazı kıl
101 Estağfurullah el azim
101 Salavat
101 yada 1001 tevhid
21 Felak ve Nas
7 Ayetel Kürsi
40 gün yap bugün başla başlarken
niyet ettim beni rahatsız eden bilerek yada bilmeyerek ruhsat verdiğim tüm cinni varlıkların ruhsatların iptali için bedenimi ve beni terk etmeleri için
Diyerek niyeti ilk gün yapsanda olur diğer günler niyetim üzerine dersin birdaha rahatsız edemezler Biiznillah
|
Allah razı olsun hocam.
Bu gün başlayamadım mesajı geç gördüm işlerin yoğunluğundan. Yarın başlasam olurmu?
Muhtemelen günahtan gelenler oldu.
Kefareti ve gelenin yanması yada gitmesi niyetiyle horoz kessem olurmu.
Kan kılıçtan akar derler ya onun için dedim.
Alıntı:
Orxan Nickli Üyeden Alıntı
Esselamu aleykum və rahmetullah Abi rüyayı bilmemde hiç bir rüyamı hatırlayamıyorum iyi ve ya kötü hemen unutuyorum ama bu belirtiler bende de var ha ,acaba benimdemi sıkıntım var ?
Bende bir şey varki artık düşünmekten bıkmışım
Bir şeye odaklanamıyorum hiç bir şey düşünemiyorum hayatımda yaşadığım tüm kötü hallerimi düşünüp gün boyu aklıma getirip beni piskolojiye olarak etkilemek istiyor başarıyorda sanırım ben piskolojiye ait ne kadar araştırsamda buna karşı koyamıyorum
En mutlu günüm də bile alakasızca aklıma gelip benim ahvalimi bozuyor yani
Sen ne düşünüyorsun ?
|
Sende musallat var.!
Çok kişi gördüm tanıştım ve hatta yaşadım seninde musallatlı olduğunu düşünüyorum.