Aslında bende öyle düşündüm Ayetel Kürsiyi.Ezberlemistim o yüzden rahat oldu okudum çok yuksek seviyelere ulaşmış bir ablama sordum atlıları bile görmüş bana Hadimin geldiğini bu kadar yüksek okumaya başka varlıkların dayanamicagini söyledi doğrusunu Allah bilir tabi cunku Ayetel Kürsi çok güçlü bir dua
Alıntı:
Mubinn Nickli Üyeden Alıntı
Siz yazinca fark ettim, benim de lambada voltaj farkı oluyordu bir de deprem oluyor hissi vardı. Vertigo mu oldum acaba diye düşünüyordum. Sonra hepsi geçti. Açıkçası ben umursamadım. Muhtemelen birşeylerin dikkatini çektim. Merak edip benimle uğraşıyorlar diye düşündüm. Biraz mutlu oldum. Görsün benimle İslamiyeti, ne yaptığıma baksın duyabiliyorsa dinlesin, içimden kendimce İslam sevgisi büyüdü gayri ihtiyari. Bir müddet sonra geçti. Ama cama pencereye vurma olayı devam ediyor.
|
Bende ısık kısık kısık yanıp sönüyor odaya girdiğimde bile ve yatağıma bir dokundum köşe başım sıcak biri oturmuş gibi düşünün daha sonra ellerim bir ısınmaya başladı cayır cayır bildiğiniz yanımda oturuyor o kadar duaya rağmen