Alıntı:
Zeynebbk Nickli Üyeden Alıntı
Niyet nasıl bozul olabilir ? Ve kişiye göre okuma nasıl yapılır ?
|
Allahın isimlerini helal dairesi dışında kullanmaktan kastediyorum. Sen Allahın ismini kullanarak birilerini kendine bağlarsan veya insanlar bana karşı bağlansınlar bir dedigimi iki etmesinler diye çekersen bedelini ödersin. Hem bedelini ödersin hem de ağızını yorduğun yanına kâr kalır. Sen ne zikri çekiyorsan çek önce Allah rızası için çek zaten Allah sana verecek o Esmasıyla tecelli edecek. Sen Allah rızası için çekersen esmaları ebcedli ebcedsiz seni muhakkak karşılıksız bırakmaz. Hatta Allah rızası için çektiğinde Hiç ummadığın şekilde şiddetli tesir eder. Ama ben illa beni sevsinler bana hürmet etsinler bana aşık olsunlar benim etrafımda deli divane dönsünler bana el üstünde tutsunlar ben ben ben ben de ben diye zikir çekersen bedelini ödersin. Ağızını yorduğunla kalırsın. Zikir çekerken 1. şart Allah rızası sonra nefsani isteklerini Allah açarsın.
Onun dışında kişiye özel okumanın çok çeşidi var hatta internette, kitaplarda bulamayacağın uygulamalar var onları kesinlikle vermem vebale girerim. Bedeli ağır olur. Acısını hem sen çeken hem ben. Sen Allahtan hayırlısını en kolayı ile kolaylaştırmasını iste. Hâlen takıntılısın saplantılısın. Benim kurra hafız bir hocam vardı şöyle derdi Kadının takıntılısı erkeğin takıntılısından daha kötü derdi. O kadar çok talibin seni isteyen var git biriyle evlen yuva kur. Birisi olmuyorsa zorlama Diğer seçenekleri gözden geçir.