Alıntı:
hasretta1 Nickli Üyeden Alıntı
Aslında bende öyle düşündüm Ayetel Kürsiyi.Ezberlemistim o yüzden rahat oldu okudum çok yuksek seviyelere ulaşmış bir ablama sordum atlıları bile görmüş bana Hadimin geldiğini bu kadar yüksek okumaya başka varlıkların dayanamicagini söyledi doğrusunu Allah bilir tabi cunku Ayetel Kürsi çok güçlü bir dua
Bende ısık kısık kısık yanıp sönüyor odaya girdiğimde bile ve yatağıma bir dokundum köşe başım sıcak biri oturmuş gibi düşünün daha sonra ellerim bir ısınmaya başladı cayır cayır bildiğiniz yanımda oturuyor o kadar duaya rağmen
|
Yok ben bu denki yaşamadım. Ama onlar korkulardan beslenir korkmayın, korkunuzun üzerine gidin. Ben bazen korkuyorum sesler duyduğumda yine de bırakmadım. Bir keresinde bir zikir çekerken evden gitmemi istedi bir varlık, ama ben devam edince ses kesildi. Bazen dışardan başı boş gezen varlıklar cikam enerjiye gelirler, bazen evde varsa bir sorunlu varlık o rahatsız olur duadan. Bir kisi vardı epey bir süredir Ayetel Kürsi okuyan geceleri özellikle. Bir kaç senesi bu tarz musallatlarla geçtiğini söylemişti. Ama sonrasında kurtulduğunu söylemişti. Ama bayağı bir uğraşmış. Herhalde her nimetin de öncesinde bir cefa var..