Alıntı:
sin60 Nickli Üyeden Alıntı
çok yanlış bi bilgi bu bilgiyi bu şekilde anlatan inanın ilmi çok zayıf biridir....misal netteki en bilinen ihlas suresi ebcedi 1002 yav kardeşim ne işin olur 1002 tane ihlas okuyup ne yapıcan hoş okusanda öyle kolay kolay hadimleri avamdan insan getiremez ...bunun formulu var riyazetli hayvandan cıkan hiç bi şeyi yemeden 40 gün temiz bi mekan tütsü vs vs birsürü ritüeli var...bak benim anlattıgım bu hal neye benzedi davet demi ...normal bi insan namazdan sonra yada canı isteyince kuran okursa hadim falan gelmez gelsede mümin bi insana musallat olmaz.....misal sabah namazını kıldın biraz zikir birazda kuran okuyayım dedin ne okursun....ben mesala 1 yasin okurum keyfime bakarım,,,ama sen dersen 1002 tane ihlas okuyum o zaman iş degişir....son olarak kurandaki cogu surenin ebcedleri çok yüksektir mesala fatiha 10 bin üzeri ayetel kursi 14 bin civarı elem neşrah 14 bin civarı kafirun 6 bin üzeri felak 8 bin üzeri nas 5 bin üzeri innaatayna 3 bin üzeri ,,vel hasıl sen bu sayılarda okuma yapmaya kalkarsan bi ziyaret olabilir bak olur demiyom olabilir.....
|
biraz konu dışı ama bu sitede bir yorumda çubuk tütsülerin cinleri çektiğini içine ona göre bir kimyasal eklendiğini okumuştum böyle bir şey var mı