Alıntı:
Zeynebbk Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi bu uygulamayı istediğim kişiyle evlenmek için mi yapmalıyım , yoksa sadece evlenebilmek için mi?
Sayı aşırı yüksek ben 1000 tane ara vermeden Erbaini idrisiyye 4. İsmi şerifi okumuştu buğdayın üzerine akar suyun başında baygınlık geçirecektim. Nabız artıyor , bir hal geliyo insanın üzerine
Yâ Rahmâne külli şey'in ve râhimehû, yâ Rahmân!"
"Ey her şeye çok merhamet eden ve son derece acıyan! Yâ Rahmân!"
Ve gerçekten benimle tekrar görüşüp konuştu.
Günde 2200 tane okuma yapılması da öneriliyor.
Sevdiği bir insanın kendisine yönelmesini isteyen kişi bu ism-i şerifi her gün iki bin iki yüz (2200) kere olmak üzere, yedi gün okumaya devam eder.
Kafam çok karışık musallat kaparım diye de korkuyorum açıkçası artık. Yüksek sayılarda zikir biraz tehlikeli gibi.
Keşke bazı şeyler böyle zor olmasa , kalbimizin ısındığı beğendiği kişi ile izdivaç kurmak böyle meşakkatli olmasa.
Etrafımda çocuğu olan evli olan birbirini seven insanları gördükçe neden ben öyle değilim diye düşünüyorum , ümitsizliğe kapılıyorum. Artık küçük bir bebek görünce gözlerim doluyor. O kadar içten dua ediyorum ki bazen ağlıyorum artık.
Arkadaşlarım diyor ki çirkin biri nasıl kalbin bu kadar ısındı felan ben bakıyorum gözüme dünya güzeli gibi görünüyor.
Ona karşı olan duygularımı bitiremediğim için başka taliplerimle de tanışamıyorum.
Sadece 3 kere gördüm beyfendiyi. 3. Görüşüm hiç umudum yokken Erbaini İdrisiyye 4. İsmini okuduktan sonra oldu. Konuşmak istedim birden kabul etti konuştuk felan sonra yine aynı, benim içimde halledemediğim şeyler var. Senlik bir şey yok vs vb.
Fetih suresinin 1. Ayetini okumayı düşünüyorum ama bu kadar yüksek sayı da okuyamam sayısız okumak istiyorum.
|
sen kara sevdaya tutulmuşsun sana şunu yap demeye korkuyom. Sonra ben vebale girerim. Kalbinin sesini dinle içinden ne geliyorsa o şekilde yap. Sayısız okuyabilirsin ama samimiyetle oku