Alıntı:
Yahud Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm enerjimi yükseltmeme vesile olacak Etkili Esma Ve Ya Bildiğiniz Dua varmıdır?
Formda bazı seyler kaldırılmış eskiden bulduğum şeyleri artık ne yazik ki bulamıyorum o yüzden son çare böyle sordum
|
Abdullah ibni Ca‘fer’den rivayet edildiğine göre (amcası) Ali radıyallahu anhüm şöyle dedi: “Resulullah sallallahu aleyhi ve sellem bana şu zikri öğretti ve başıma bir sıkıntı veya dayanılması güç bir üzüntü geldiği zaman onu okumamı emretti:Lailahe illallahul kerimül azim, sübhanehu ve tebarekellahu Rabbül Arşil azim, elhamdülillahi Rabbil alemin Hiçbir karşılık beklemeden veren yüce Allah’tan başka ilah yoktur. O, yüceliğine yakışmayan kusurlardan çok uzaktır. Muazzam Arş’ın sahibi olan Allah yücelerin yücesidir. Alemlerin Rabbi olan Allah’a hamd olsun.”Abdullah ibni Ca‘fer radıyallahu anh bu zikri başkalarına öğretir, ateşli hastalığa yakalananlara okuyup üfler, yabancılarla (Kureyş kabilesinden olmayanlarla) evlenen kızlarına da belletirdi.( Ebu Davud, Edeb 100, 101, nr. 5090; Beyhakì, es-Sünenü’l-kübra (Ata), IX, 234, nr. 10391; İbnü’s-Sünni, Amelü’l-yevm ve’l-leyle (Bereni), s. 302, nr. 341.)