Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Sorun hissedilmesi - rahatsızlık vermesi murad edildiyse çözülmesi de murad edilmiştir..
Sebepler dairesinde iyice bir tefekkür etmek lazım..
99 esma ile tövbe ettim biliyorum ki günahtan değil.
tüm kınamalarıma tövbe ettim ve tüm kınadıklarıma dua ettim, biliyorum ki birisini kınamamdan değil.
Üzerimde - evimde vs. bir hocanın verdiği muska var mı ? Rukye ayetleri dinlerken vücut tepki veriyor mu ?
Ne olduğunu bilmediğim dua tertibi diye paylaşılan şeyleri yaptım mı ? geçmişte ne olduğunu bilmediğim bir amel ve davranışım oldu mu ?
Soy ve zürriyetim üzerinden sirayet eden kul hakkı olmadığına emin miyim ?
|
Evimde hane halklarına yapılmış ehlinden koruma muskalari var. Lakin hiçbiri takılmıyor, yillar oldu takilmiyor. Sadece emek verilmiş atmaya bozmaya kıyamadım. Rukiye ayetlerine tepki vermiyorum. Özellikle saffat süresi. Davet kasem içeren yada anlamını bilmediğim hiçbir dua tertipi uygulamadim. Kul hakkı ve soydan gelen bir şey var mıdır diye de zurriyet tövbesi yapmıştım. Eksta sonra da 99 Esma ile tövbe yapmıştım. Benim hissiyatim üzerimde bir negatif blokaj hissediyorum. Ama bu bir hissiyat, aslı astari var mıdır benim ilmim yetmez. Bir de rüyalarım üzerinden çeşitli yorumlar yapıyorum. Ama sonuç olarak onlar da birer rüyadır. Ben de o ilim olmadığından çok fazla da ne yorumlayabiliyorum ne de bir kanıt olarak görebiliyorum. Velhasıl ne yaparsam yapayım hedefime asla ulaşamıyorum.