Zikir çekerken rahatsız ederler...
Senin açıklarını kollayıp gözetirler...
İstediğin korumayı yap ama en önemlisi güçlü bir iradeye sahip olacaksın korkmayacaksın korkunu izale edeceksin yavaş yavaş. Beni eskiden çok korkuturlardı sesler,görüntüler yavaş yavaş bağışıklık geliştirdim şimdi onlardan eskisi kadar kormuyorum. Yaşadığım ciddi musallatan dolayı bazı açılımlar oldu o sebepden.
Yaşadığım bazı olaylar sadece birkaçı korkumda nasıl bağışıklık geliştirdim onu anlatmak için...
Gündüz uyuyordum kimse yoktu evde yataktan kafamı hafif kaldırdım dolabın kapağı açılıp şiddetli şekilde takk diye sonra sonra hiçbir şey olmamış gibi yattım korkmadım.
Gece 3 civarıydı su içmeye gidiyordum ışıklar kapalı mutfakta musluğun başında boyu tavana yakın bembeyaz birisini gördüm sinirlendim üstüne yürüdüm kayboldu...
bunlar sadece bazı küçük hatıralar...
mesela ben 3 seneyi geçkin kulakiçi kulaklıkla uyurum bir şeyler açarım dinleyerek uyurum... Cinlerin sesini duymayım diye. Özellikle gece tam kafamı yastığa koyacağım başlıyorlar konuşmaya bu ilk seneler olurdu. Cinlerin sesini merak edenler için çok hızlı ve süratli konuşlar. Çoğu kişi anlayamaz, Çok farklı ses tonları var. frekans frekans...
Bazı kişiler onları görmek ister duymak ister merakları vardır ben hiç tasvip etmiyorum zira onlara güç yetirmeniz lazım. Onlar için kolay lokma olmamanız lazım... Onlar sizin açıklarınızı çok iyi bilirler. Sizi ele geçirmenin sizden faydalanmanın vs vs
Konunun özüne dönecek olursak
Güçlü irade, Sadece Allah korkusu, böyle zikir çekerken gelen korkutmalara katlanmak gerek...
Zaten Allah rızası için doğru usulle doğru yöntemle kendi durumuna uygun. doğru sayıda, doğru esmaların ve duaların zikrinde kişinin bir zarar yaşayacağını zannetmiyorum. Aksini iddia eden buyursun... zaten sıkıntı hep bundan kaynaklanıyor kişi seçemiyor, bilmiyor kendi usulunu yöntemini sonra kıvranıyor ayrıca niyetide bozuk oluyor...
Benim gibi acısını çeke çeke usul öğrenmeyin...
Kılı kırk yarın ne çekiyorsanız onu sorun düşünün araştırın bakın kendinize becerebilecek misiniz ona göre karar verin.
|