Alıntı:
Mubinn Nickli Üyeden Alıntı
Evimde hane halklarına yapılmış ehlinden koruma muskalari var. Lakin hiçbiri takılmıyor, yillar oldu takilmiyor. Sadece emek verilmiş atmaya bozmaya kıyamadım. Rukiye ayetlerine tepki vermiyorum. Özellikle saffat süresi. Davet kasem içeren yada anlamını bilmediğim hiçbir dua tertipi uygulamadim. Kul hakkı ve soydan gelen bir şey var mıdır diye de zurriyet tövbesi yapmıştım. Eksta sonra da 99 Esma ile tövbe yapmıştım. Benim hissiyatim üzerimde bir negatif blokaj hissediyorum. Ama bu bir hissiyat, aslı astari var mıdır benim ilmim yetmez. Bir de rüyalarım üzerinden çeşitli yorumlar yapıyorum. Ama sonuç olarak onlar da birer rüyadır. Ben de o ilim olmadığından çok fazla da ne yorumlayabiliyorum ne de bir kanıt olarak görebiliyorum. Velhasıl ne yaparsam yapayım hedefime asla ulaşamıyorum.
|
ulaşmak istediğin nokta ve yaptıkların üzerine özel mesajdan konuşalım inşallah kardeşcağzım istişarede bereket vardır