Alıntı:
Garibanadam Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm hayırlı geceler, benim sorduğum ve araştırdığım kadarıyla Ya Mezcelin Ya Bezcelin zikirleri maddi ve manevi temizlik anlamına geliyor hatta ilmine güvendiğim bir abim de bu zikri çekebileceğimi de söylemişti ama maalesef YouTube'da ve Twitter'da Ya Mezcelin Ya Bezcelin zikrinin satanik bir anlamı olduğunu bu iki ismin büyü kitaplarinda cinlerle irtibata geçmek için kullanılan kasemlerden biri olan Berhetiyyede geçen iki isim olduğundan bahsediliyor yani berhetiyenin de büyücülerin, cinleri çağırmak onlara iş yaptırmak için kullanılan bir kasem olduğunu ve bu iki ismi de zikrederken şeytani cinleri çağırdığımızdan hatta eski bir dilde Zodacare Zodameranu harf ve kelimelerine karşılık geldiğini söylüyor kafam çok karıştı o yüzden sizlere de sormak istedim bilgisi olan yazabilir mi? Zaten YouTubeda Ya Mezcelin Ya Bezcelin yazarsanız dediğim videoları denk gelirsiniz
|
Berhetiye Kasemi Sahih değildir İcazet olan Haketmiş Bazı kişiler öğrenir Soydan geçerse bile 5 kişiden 1i öğrenebilir diyeyim örnek. İçindeki İsinler Sahihtir.Bazılarının okunuşu tam doğru ol mayabilir ama onu söylemeye İznim yok.Mezcelin Bezcelin İsimleri Sahihtir,okuyabilirsin kardeşim bunu söyleyeyim.Hafıza için de birebirdir bu İsimler.
Alıntı:
mutevekkil Nickli Üyeden Alıntı
Onu söylüyen atıyodur, yada hiç ilmi yoktur. Bu zikri bol bol okuyabilirsin. Öyle herkesin dediğine bakma adam daha berhettiye ne demek, büyü ne demek, cin ne demek bilmiyor atıyoo öyle kafasına göre. Öğrenmiş biryerlerden bizim bazı imamlar gibi herşeye haram diyen sakal kesmek harammm katiyyyenn hoooo... gibi gibi
Şu uyarıyı kesin yapıyım berhettiye çok yüksek ilim ister herkesin harcı değil o yüzden okumanı tasvip etmem benim ilmim var, maneviyatım var diyorsan ayrı. Yâ mezcelin ya bezcelin isimlerini okuyabilirsin sadece berhettiyeden... ona izin veriyorlar diğerlerini okumaya kalkma yüksek ilim sahibi değilsen
tuza oku suya oku 66 defa oku sayısız oku
|
Berhetiye Cidden çok Acayip.İlk okuduğumda Bayağı şaşırmıştım.İcazet var Allaha Şükür.Ona rağmen Korkmamak elde değil başlarda.