Alıntı:
Mubinn Nickli Üyeden Alıntı
Allah'ın hikmetinden sual olunmaz ama hiçbir istiare uygulamasinda direkt net bir cevap verilmeyeceğini düşünüyorum. Uyguladigim veya uygulamadan gördüğüm tüm rüyalarda bu şekildeydi benim. İstediğim konu hakkında bir olay örgüsü rüyada gösterilir, ordan bir çıkarım yapman istenir. Aslında istiharede asıl amaç hayır/ şer ayriminin yapılmasıdır. Bunu da renkler üzerinden sembolize edilmesi murat edilir. Sizin istediğiniz direkt yanıt sistemi keşif rüyasına girer, onda da yorumlama ister direkt size 5 yıl ömrün kaldı diye rakam verileceğini düşünmüyorum açıkçası. Az kaldı/ çok var ya da şoyle bir olay olacak sonra öleceksin tarzı bir işaret olası alırsınız onunda üstü kapalı olur
sizin yada işin ehlinin yorumlaması daha doğru olur. Çünkü dediğim gibi bilincaltimi/ rahmani mi bunun ayrımının iyi yapılması gerekir.
|
bir hocadan dinledim cuma gecesi istiharesi doğru gerçek şeyler görülüyormuş. İnşallah öğrenmek nasip olur
Alıntı:
neckar Nickli Üyeden Alıntı
Rüyanın sahih olup olmadığı bu konuyla ilgili bir çıkış yolunun gösterilmesi niyetiyle istihare namazı kılın o zaman.
|
O rüyayı göreli bir ay vardır mübarek. Ben istihareye devam edeceğim inşallah öğrenirsem burda aldığım cvbı değil ama bir cvp aldığımı paylaşırım mübarek