Alıntı:
mutevekkil Nickli Üyeden Alıntı
Yani şu psikiyatri sektöründeki ilaçların hepsini kullanmışımdır, xanax,diazem,rivotril dahil. Bazı ilaçlar sırf yan etkisinden dolayı kullanılır. Bunu doktorlar sık tercih eder iştahsız hastalara kilo aldırmak için. internette bulmuşsun onca safsatayı yazıyorsun buraya. Hiç kovacağını zannetmiyorum sen anlaşılan hiç psikiyatrist görmemişsin. kar ve zarar ilişkisi yan etkileri mutlaka olacak ama faydasida olacak. Bu iliskiyi kafanda iyi kurarsan anlarsin. Öyle kulaktan doğma bilgilerle gelme.
|
Benim psikiyatrist görmediğimi nereden çıkardın, yıllarım geçti o kliniklerde, hala da geçiyor. Ama senin gibi tecrübe edipte insanları yanlış yönlendiren daha önce görmemiştim. "Bunu doktorlar sık tercih eder iştahsız hastalara kilo aldırmak için." Hangi doktorlar tercih ediyor? Konuyu açan ruhsal problemlerin mi var dedi ki sen ona psikiyatri ilacı öneriyorsun, basit bir şekilde sormuş sana teferruat vermeden. Ama bu tavsiyenin nelere yol açabileceğini idrak bile edemiyorsun.
Sana muhalefet olmak için dediklerini internette araştırdım mı sandın, çok küçük düşünüyorsun. "kar ve zarar ilişkisi yan etkileri mutlaka olacak ama faydasida olacak." bu cümleyi kurmuş olman durumunu belli ediyor aslında "kilo alacak ama hormon dengeleri bozulacak" çok mantıklıymış. Umarım ilaçlarını kullanmaya devam ediyorsundur, insanları o beyninle zehirleyebileceğin bir yer değil burası. Benden bir tavsiye; karşındaki insanı tanımadan böyle böbürlenip kendini herkesten üstte görme, çok komik duruma düşersin.
Alıntı:
NsM Nickli Üyeden Alıntı
Canlar keşke ilaç ismi vermeyeydiniz iyi olurdu ...
|
Hocam millet aklını nerede unutmuş? Yıllardır çekerim şu hastalıkları, yıllardır içerim şu ilaçları. İnsanları yanlış yönlendiririm diye korkarım mesaj yazamam yıllarca, da bir tanesi çıkar densizce konuşur.