Alıntı:
xsy Nickli Üyeden Alıntı
allah sizdende @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocadanda razi olsun bazi arkaslar imas hocayi elestiriyor lar sert cikiyor diye o da dogrulari söylüyorum diyor evet o dogrulari söyledikce digerinin isine gelmiyor ve orda bir anlasmazlik var ama imas hoca hakli aldigi egitimin hakkini veren biri ve o yolda aldiklarini harfiyen eksiksiz bizlere iletiyor ve aktariyor
60 yasin üzerindeyim 98 de el almis biriyim 15,20 yil ara verdim 2023 te tekrar uyarildim ve insanlara yardim ediyorum inanin bana bedenden cikardigim cinleri cogu kisi cikaramaz
ama halen eksiklerim cok zaten havas ilminde ögrenmenin siniri yoktur ve ben sevgili imas hocadan bilmedigim konularda özelden yardim aliyorum bikmadan usanmadan her soruma cevap veriyor ve bizlerden cok cok önde cünkü ilim kapisinda emek vermis ögrenmis biri tabiri caizse okulundan hocasindan icazet almis biri
o yüzden ona sen sert davraniyorsun diyerek sitem etmeyin lütfen
onu görmesemde sanaldan da tanidigim kadari ile hissediyorum bunu
o güzel yürekli yardimsever bir insan
|
Elhamdülillah tanımak nasip oldu dediğinden çok daha fazlasını söyleyebilirim kızcağını bilmesem.. Dizinin dibindeyiz hocamın Allah Razı Olsun.